Carin Ballas

Mijn werkzame leven begon in de verpleging, in een revalidatie team gespecialiseerd in mensen met een niet aangeboren hersenbeschadiging. Dit verplegen ‘met de handen op de rug’ voerde als vanzelf in de richting van coaching, managementtraining en indi­viduele begeleiding. Deze natuurlijke lijn van ontwikkeling werd voortgezet als zelfstandig onder­nemer met als kerncompetentie communicatie in de breedste zin.

Ik houd van studeren werd lichaamsgericht psycho­therapeut en heb belangstelling voor een breed ­scala aan onderwerpen, van fijne keuken tot ­muziek. Nieuwsgierig naar het leven en wat ik ervan kan leren, blijf ik op zoek naar de diepgang der dingen. Vind dit in de natuur, de stilte van de wind en in het bos. In mijn zoektocht richt ik mij op de vraag: waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Mijn niet sprekende dochter leerde mij de essentie van communicatie en de kwaliteit van werkelijke stilte.

Carin Ballas

Boeken van deze auteur

1 boek
Kris, de mens achter haar handicap
Dit boek beschrijft het waargebeurde verhaal over mijn dochter, die in 1987 ter wereld kwam. Mijn wereld stond op zijn kop toen bleek dat zij zwaar gehandi­capt zou blijven door een serie van me...